Apu on lähellä, kun etsit uusia tuulia opetukseesi ja mietit, miten sanomalehteä kannattaisi oppitunnilla käyttää. Oppaat on jaoteltu Opettajan ja Oppilaiden oppaisiin. Osa materiaaleista löytyy verkosta helposti tulostettavassa muodossa ja mukana on myös hauskoja ja havainnollisia verkkoaineistoja.

Kirjautumalla Tilaa-palveluun voit tilata tarvitsemasi määrän opetusmateriaalia ja sanomalehtiä ilmaiseksi. Sanomalehtiä lukuun ottamatta veloituksettomat opetusmateriaalit tulee itse noutaa Turun Sanomien keskusvarastosta Artukaisista tai Kauppiaskadun asiakaspalvelusta.

Voit milloin tahansa tilata nipullisen Turun Sanomia koko luokalle. Lehtiniput toimitetaan kouluille maksutta normaalin lehtien aamujaon yhteydessä.  Päivittäin tulevia lehtinippuja voi tilata verkkopalvelustamme enintään kahdeksi viikoksi kerrallaan. Myös muut toimitusajat ovat mahdollisia. Jos haluat lehtinipun esimerkiksi kerran viikossa läpi lukuvuoden, sovi asia yhteyssihteeri Kaisa Lammin kanssa, puh. (02) 269 3651 (klo 9–14).

Jos haluat oppilaiden keskittyvän sanomalehden lukemiseen pitkäjänteisemmin, on jatkuva tilaus satunnaisia nipputilauksia kätevämpi. Oppilaiden käyttöön voi tilata Turun Sanomat puoleen hintaan asiakaspalvelustamme numerosta (02) 269 3235.